Plastic Changer Universet

En bevægelse med gennemslagskraft og handling

Alle kan gøre noget, men ingen kan gøre alt. Det hele starter med DIG, de ændringer, du kan skabe i din hverdag, og hvordan du kan og har lyst til at støtte plastik-sagen. Du bliver helt automatisk en del af Plastic Changer bevægelsen, så snart du laver en adfærdsændring i din hverdag, bruger dine faglige kompetencer til at støtte plastik-sagen, arrangerer eller støtter op om en aktivitet i dit lokalområde osv.

Dit bidrag som Plastic Changer kan være alt fra at samle affald, mens du lufter din hund, arrangere en lokal affaldsoprydning, tage billeder eller lave film, engagere dine lokalpolitikere – og alt herimellem, der sætter fokus på problemet med plastikforurening. Kort sagt: du kan engagere dig på forskellige niveauer, lige som det passer dig og dine behov og ambitioner bedst.

Se en kort video med Jakob og Sofie om hvorfor de er Plastic Changers.

Kom godt igang!

Du skal ikke tilmelde dig hos os, for at blive en del af Plastic Changer-bevægelsen. Du kan bare gå direkte igang! Vi har lavet dette Plastic Changer-univers med det formål at inspirere dig og andre til handling. Det gør vi ved at fortælle om, hvad andre Plastic Changers gør, samt giver dig viden, værktøjer og materialer, der kan hjælpe dig i gang. Men i virkeligheden er det kun fantasien, der sætter grænser.

Vi vil selvfølgelig meget gerne høre om dit bidrag, så vi kan fortælle dine gode historier, der kan være med til at inspirere andre. Skriv ind til os på enten en mail, en Facebook-besked eller anvend #plasticchanger i forbindelse med din aktivitet eller engagement.