Boardmember_steffenhjaltelin_plasticchange
BESTYRELSESFORMAND

Steffen Hjaltelin

Steffen er uddannet Cand.merc. (MSc(Econ.)) fra Århus Universitet. Hans karriere begyndte på Berlingske og derefter Politiken, hvor han sad i ledelsen i mange år. Gennem flere år sad han desuden i bestyrelsen for Lars Kolinds venturefond, og yderligere har han været bestyrelsesformand og -medlem i mange selskaber.

I 2003 stiftede han reklamebureauet Hjaltelin Stahl, som i dag har over 150 medarbejdere og 6 år i træk er blevet valgt som Danmarks bedste bureau. Bureauet har blandt andet lavet prisbelønnet politisk kommunikation for non-profit organisationer som Læger uden Grænser, Amnesty, Hjerteforeningen, Alkohol og Samfund, samt Kræftens Bekæmpelse. 1. april 2019 blev Hjaltelin Stahl solgt til konsulentfirmaet Accenture, men Steffen er stadig på bureauet som strategisk rådgiver med særligt fokus på samfundskommunikation og bæredygtighedsdagsordenen.

Som resultat af sit arbejdsliv har Steffen et meget stort netværk i Danmark blandt politikere og erhvervsledere.

Boardmember_karenlorenzen_plasticchange
BESTYRELSESMEDLEM & NÆSTFORKVINDE

Karen Lorenzen

Karen har stor erfaring med politik, kommunikation og strategi. Hun har tidligere arbejdet som kontorchef i ministerier og styrelser og kender derfor til beslutningsprocesserne på og omkring Christiansborg. Siden 2015 har hun været direktør i det digitale kommunikations- og konsulenthus, Operate. Her løser hun opgaver for offentlige kunder, virksomheder og organisationer.

Karen har stærke kompetencer inden for forandringskommunikation, public affairs arbejde og kampagnearbejde. De seneste 10 år har hun yderligere været involveret i en række bestyrelser indenfor miljø-, fødevarer- og sundhedsområdet, bl.a. Bocuse d’Or, Fair Trade og Kræftens Bekæmpelse.

Boardmember_Jenschristiannorrild_plasticchange
BESTYRELSESMEDLEM

Jens Christian Norrild

Jens er uddannet kemiker fra Københavns Universitet og DTU og arbejder som Project Director i Novo Nordisk. Han arbejder til dagligt med at udarbejde visioner og strategier og skabe sammenhæng mellem strategi og projekter.
Jens kan bidrage til Plastic Change med sin dybe passion for et grønnere miljø, min erfaring med ledelse og projektledelse, networking, flair for at finde tværfaglige løsninger, sin kemiske viden og en utrættelig energi.

Jens vil sikre, at Plastic Change prioriterer og får det optimale ud af projekter, der understøtter den langsigtede strategi. Han vil være en stærk udadvendt ambassadør og sikre fremtidige ressourcer og nødvendige alliancer, så vi får hele verden med på rejsen mod en bæredygtig fremtid med plast.

boardmember_Henrik
STIFTER AF PLASTIC CHANGE & BESTYRELSESMEDLEM

Henrik Beha Pedersen

Henrik er grundlægger af Plastic Change. Uddannet miljøbiolog med speciale i kemikaliers cocktaileffekter. Miljøet og særligt toksiske effekter af kemikalier har i mange år været drivkraften i Henriks arbejde, hvor han har været campaigner og senere daglig leder af miljøorganisationen Greenpeace i Danmark.

Arbejdet har omfattet afsløring af ulovlig eksport af elektronik til Afrika, ulovligt fiskeri i Kattegat og indførelsen af princippet om substitution med sikre kemikalier i EU’s kemikalielov REACH. Dette har givet et omfattende netværk indenfor miljøområdet, i forskningsverden, i medierne og blandt politikerne i Danmark og EU. Henrik er mangeårigt medlem af Det Økologiske Råd og sidder i styregruppen for NGO-leder uddannelsen. Henrik er i øvrigt kaptajn på jordomsejleren Christianshavn.

boardmember_lærkeullerup
BESTYRELSESMEDLEM

Lærke Ullerup

Lærke har de sidste 10 år arbejdet i spændingsfeltet mellem teknologi og mennesker med fokus på at bygge bevægelser, fællesskaber, digitale produkter og services som oftest i et entreprenant miljø med stor fokus på innovation og co-creation. Hun er uddannet i Informations- og Medievidenskab på Aarhus Universitet, og har specialiseret sig i forandringsledelse, innovationsprocesser og design-thinking.

Lærke har de seneste seks år været selvstændig konsulent, hvor hun for nylig startet som marketing director i den globale teknologi-virksomhed Trackunit. Hun har været med til at stifte iværksætter community CPHFTW i Danmark og har været aktivt involveret i tilblivelsen og ledelsen af Techfestival, tilknyttet begge initiativer i styregruppe og advisory board.

Lærke sidder i bestyrelsen i den globale bevægelse Cycling Without Age, hvor hun har været med siden begyndelsen.

Boardmember_mathiasnørvig_plasticchange
BESTYRELSESMEDLEM

Mathias Gredal Nørvig

Mathias er uddannet Cand. Merc. fra CBS, har været frivillig siden 2000, og har desuden siddet i en lang række bestyrelser og råd siden 2002. Senest i bestyrelsen for regeringens Vækstteam for Kreative Erhverv, Diaspora task-forcen, og er par virksomhedsbestyrelser.

Mathias er indfødt digital og driver til daglig et spilfirma, SYBO, der har nået ud til 2,3 milliarder telefoner. Han har særligt fokus på det virale, det digitale, det spilifiserede (gamification) – hvilket han ser meget frem til at bidrage med i bestyrelsen i Plastic Change.

boardmember_signesimonsen_plasticchange
BESTYRELSESMEDLEM

Signe Simonsen

Signe er markedschef ved Formpipe Software A/S. Derudover arbejder hun for at fremme kvinder i ledelser og bestyrelser som Sekretariatschef ved Kvinder I Bestyrelser. En rød tråd i Signes cv er at arbejde for at gøre verden til et bedre sted ved at spille hinanden gode og udvikle og synliggøre de menneskelige ressourcer, vi har til rådighed i vores samfund. Det har hun gjort i store og små virksomheder, hvor hun har udviklet organisationen og de mennesker, der skal sikre dens videre eksistensberettigelse med faglige keywords som strategiudvikling, forretningsudvikling, lederudvikling, bæredygtighed, verdensmålene, diversitet og inklusion.

Oprindeligt er Signe uddannet officer i Forsvaret, besidder en international MBA og har et stort globalt netværk, der rækker ud på alle kontinenter.