Boardmember_steffenhjaltelin_plasticchange
BESTYRELSESFORMAND

Steffen Hjaltelin

Steffen er uddannet Cand.merc. (MSc(Econ.)) fra Århus Universitet. Hans karriere begyndte på Berlingske og derefter Politiken, hvor han sad i ledelsen i mange år. Gennem flere år sad han desuden i bestyrelsen for Lars Kolinds venturefond, og yderligere har han været bestyrelsesformand og -medlem i mange selskaber.

I 2003 stiftede han reklamebureauet Hjaltelin Stahl, som i dag har over 150 medarbejdere og 6 år i træk er blevet valgt som Danmarks bedste bureau. Bureauet har blandt andet lavet prisbelønnet politisk kommunikation for non-profit organisationer som Læger uden Grænser, Amnesty, Hjerteforeningen, Alkohol og Samfund, samt Kræftens Bekæmpelse. 1. april 2019 blev Hjaltelin Stahl solgt til konsulentfirmaet Accenture, men Steffen er stadig på bureauet som strategisk rådgiver med særligt fokus på samfundskommunikation og bæredygtighedsdagsordenen.

Som resultat af sit arbejdsliv har Steffen et meget stort netværk i Danmark blandt politikere og erhvervsledere.

Boardmember_karenlorenzen_plasticchange
BESTYRELSESMEDLEM & NÆSTFORKVINDE

Karen Lorenzen

Karen har stor erfaring med politik, kommunikation og strategi. Hun har tidligere arbejdet som kontorchef i ministerier og styrelser og kender derfor til beslutningsprocesserne på og omkring Christiansborg. Siden 2015 har hun været direktør i forandringskonsulenthuset Operate. Her løser hun opgaver for offentlige kunder, virksomheder og organisationer.

Karen har stærke kompetencer inden for forandringskommunikation, public affairs og kampagnearbejde. De seneste 10 år har hun yderligere været involveret i en række bestyrelser indenfor miljø-, fødevare- og sundhedsområdet, bl.a. Bocuse d’Or, Fair Trade, Dansk Gastronomi Union og Kræftens Bekæmpelse.

Boardmember_Jenschristiannorrild_plasticchange
BESTYRELSESMEDLEM

Jens Christian Norrild

Jens er uddannet kemiker fra Københavns Universitet og DTU og arbejder som Vice President of CMC i CytoKi Pharma. Han arbejder til dagligt med lægemiddeludvikling og med at udarbejde visioner og strategier og skabe sammenhæng mellem strategi og projekter. Jens kan bidrage til Plastic Change med sin dybe passion for et grønnere miljø, erfaring med ledelse og projektledelse, networking, flair for at finde tværfaglige løsninger, sin kemiske viden og en utrættelig energi.

Jens vil sikre, at Plastic Change prioriterer og får det optimale ud af projekter, der understøtter den langsigtede strategi. Han arbejder for at være en stærk udadvendt ambassadør og sikre fremtidige ressourcer og nødvendige alliancer, så vi får hele verden med på rejsen mod en bæredygtig fremtid med plast.

boardmember_Henrik
STIFTER AF PLASTIC CHANGE & BESTYRELSESMEDLEM

Henrik Beha Pedersen

Henrik er grundlægger af Plastic Change. Uddannet miljøbiolog med speciale i kemikaliers cocktaileffekter. Miljøet og særligt toksiske effekter af kemikalier har i mange år været drivkraften i Henriks arbejde, hvor han har været campaigner og senere daglig leder af miljøorganisationen Greenpeace i Danmark.

Arbejdet har omfattet afsløring af ulovlig eksport af elektronik til Afrika, ulovligt fiskeri i Kattegat og indførelsen af princippet om substitution med sikre kemikalier i EU’s kemikalielov REACH. Dette har givet et omfattende netværk indenfor miljøområdet, i forskningsverden, i medierne og blandt politikerne i Danmark og EU. Henrik er mangeårigt medlem af Det Økologiske Råd og sidder i styregruppen for NGO-leder uddannelsen. Henrik er i øvrigt kaptajn på jordomsejleren Christianshavn.

Email: hbp@plasticchange.org

Tlf.: +4522881615

BESTYRELSESMEDLEM

Nynne Bjerre Christensen

Nynne er journalist, uddannet fra Danmarks
Journalisthøjskole 1999, med en MA i European Studies fra King’s College London i 2003. Hun har arbejdet som freelancer i en årrække for blandt andet Månedsbladet PRESS, Europa Kommissionen og Berlingske Tidende, sideløbende med reportagerejser til konflikt- og post-konfliktområder som Libanon, Sri Lanka og den kurdiske del af Tyrkiet.

I 12 år – fra 2005 til 2017 – var hun vært på DR2 nyhedsmagasin Deadline 22:30. Hun har kørt i en kassevogn fra København til Rødehavet og retur og har på tre ekspeditioner til Nordøstgrønland forsøgt at finde den forsvundne polarforsker Ludvig Mylius-Erichsen, indtil videre uden held. I dag er hun selvstændig freelancejournalist, bla. på DR P1. Medlem af Kvindelige Danske Eventyrere og Publicistklubbens bestyrelse.

BESTYRELSESMEDLEM

Mathias Gredal Nørvig

Mathias Gredal Nørvig er CEO hos SYBO som står bag det mest downloadede mobilspil; Subway Surfers. Udover at stå i spidsen for SYBO er Mathias Gredal Nørvig engageret i store dele af erhvervslivet både ved et tæt samarbejde med Dansk Erhverv og hans diverse bestyrelsesposter hos Vision Denmark, Funday Factory, MARK AR, Plastic Change og Hiber.

Med en ambition om at ændre verden gør han brug af sit filantropiske mindset og deler ud af sin værktøjskasse inden for ledelse og investering. Mathias Gredal Nørvig er oftest at finde på diverse konferencer, hvor han inspirerer ledere og større forsamlinger.