Du kan beskytte naturen, dyrelivet og vores børn mod plastik

Hver dag forurenes naturen med tusindvis af plaststykker, som aldrig forsvinder igen. Hvert minut tømmes plastaffald ud i havet, som vikler sig rundt om sæler, skildpadder og delfiner og kvæler dem langsomt. Og hvert sekund siver millioner af hormonforstyrrende og sundhedsskadelige stykker mikroplast fra emballage ind i de fødevarer, som vi og vores børn spiser.

Kun med din støtte kan vi kæmpe for, at politikere og virksomheder tager ansvar for at standse overproduktionen og forureningen fra plastik nu!

Forskere har fundet flere store hvaler, der er døde af sult, fordi deres maver er helt fyldt af plastik – og vi ved, at der også findes mikroplast med kemikalier i meget af den mad, vi mennesker spiser.
Henrik Beha Pedersen
Miljøbiolog & stifter af Plastic Change

Forskere har fundet flere store hvaler, der er døde af sult, fordi deres maver er helt fyldt af plastik – og vi ved, at der også findes mikroplast med kemikalier i meget af den mad, vi mennesker spiser.
Henrik Beha Pedersen
Miljøbiolog & stifter af Plastic Change

Støt os her

Værd at vide

Du har fuld fradragsret for økonomiske gaver til Plastic Change. En person, der giver gaver til godkendte velgørende institutioner kan i 2020 få fradrag for 16.600 kr. Alle gavebeløb tæller med uanset beløbets størrelse. Bemærk, at dette gælder ikke, hvis du betaler for et medlemskab – det gælder kun for økonomisk støtte.

Når Plastic Change indberetter dine gaver til SKAT inden den 20. januar, kommer de med på selvangivelsen. Det kræver at vi har dit navn og dit cpr-nr. Det har vi, hvis du betaler over PBS. Er du i tvivl, kan du altid kontakte os på info@plasticchange.org eller ringe på tlf.: +45 42 66 72 46.

“Vær med til at gøre en forskel”. Det er en sætning vi ofte læser og hører. Men hvad betyder det egentlig? For os betyder det, at du støtter vores politiske pres, når vi anbefaler vores ministre til bedre rammer for genbrug og genanvendelse. Det betyder, at du er med, når vi er ude og uddanne vores børn og unge til at forstå plastikforurening og konsekvenserne heraf, blandt andet gennem vores undervisningsmateriale og foredrag. Det betyder også, at du er trådt ind i kampen mod unødvendig engangsplastik fra virksomheder og industri, som vi hjælper og rådgiver til at designe bedre produkter, med fokus på genbrug, så vi slet ikke genererer affald. Sidst men ikke mindst, hjælper du os med at engagere flere Plastic Changers, med at inspirere, vidensdele, mobilisere og støtte med hvad vi alle kan gøre i vores egen hverdag, for at komme plastikspild til livs.

Velkommen i Plastic Changer-bevægelsen

Plastic Change har en række af indsamlingsaktiviteter i Danmark og udlandet, herunder:

Website 

Plasticchange.dk 

Plasticchange.org

Facebook

Plastic Change

Plastic Change International

Instagram

Plastic Change

MobilePay
SMS

Vores indsamlingsaktiviteter sker via ovenstående kanaler ved opfordring i TV og radio, breve til udvalgte målgrupper, nyhedsbreve og generelle kampagner rettet mod offentligheden.

Fortæl en du kender om os

Dit bidrag er vores overlevelse. Fortæl en du kender om os.