Sammen kan vi beskytte naturen, dyrelivet og vores børn mod plastik

Som medlem kan du gå forrest i kampen for at få politikere og virksomheder til at standse overproduktionen af plastik! Hvert år støtter du os med et fast beløb, så vi sammen kan kæmpe for en renere og sundere fremtid.

Kun med din støtte kan vi redde vores sårbare natur fra forurening og beskytte havets sæler, skildpadder og delfiner mod at blive viklet ind og kvalt i plastaffald. Sammen får vi en stærkere stemme, så vi kan råbe politikere og virksomheder op – og få dem til at fjerne hormonforstyrrende og sundhedsskadelig emballage fra de fødevarer, som vi og vores børn spiser.

Forskere har fundet flere store hvaler, der er døde af sult, fordi deres maver er helt fyldt af plastik – og vi ved, at der også findes mikroplast med kemikalier i meget af den mad, vi mennesker spiser.
Henrik Beha Pedersen
Miljøbiolog & stifter af Plastic Change

Forskere har fundet flere store hvaler, der er døde af sult, fordi deres maver er helt fyldt af plastik – og vi ved, at der også findes mikroplast med kemikalier i meget af den mad, vi mennesker spiser.
Henrik Beha Pedersen
Miljøbiolog & stifter af Plastic Change

Støt os som medlem

Vi har brug for dig i kampen for et sundt havmiljø, hvor dyr trives uden plastikforurening.

350 kr. / årligt

Værd at vide

Du har mulighed for at få fuld fradragsret, hvis du vælger at støtte Plastic Change med et økonomisk bidrag, men du kan desværre ikke få fradrag for et medlemskontingent. Hvis du vil vide mere om mulighederne for at få fradrag for økonomisk støtte, kan du læse mere på vores støtte-side:

Vælg at støtte os med et månedligt beløb i stedet, og få fuld fradragsret her.

“Vær med til at gøre en forskel”? Det er en sætning vi ofte læser og hører. Men hvad betyder det egentlig? For os betyder det, at du støtter vores politiske pres, når vi anbefaler vores ministre til bedre rammer for genbrug og genanvendelse. Det betyder, at du er med, når vi er ude og uddanne vores børn og unge til at forstå plastikforurening og konsekvenserne heraf, blandt andet gennem vores undervisningsmateriale og foredrag. Det betyder også, at du er trådt ind i kampen mod unødvendig engangsplastik fra virksomheder og industri, som vi sparrer med og rådgiver til at designe bedre produkter med fokus på genbrug, så vi slet ikke genererer affald. Sidst men ikke mindst, hjælper du os med at engagere flere Plastic Changers, med at inspirere, vidensdele, mobilisere og støtte med hvad vi alle kan gøre i vores egen hverdag, for at komme plastikspild til livs.

Velkommen ind i Plastic Changer-bevægelsen.

Du kan vælge at støtte os med et månedligt bidrag bestående af et valgfrit beløb istedet for et årligt medlemsskab. Du støtter vores arbejde på samme måde som medlem, men du får mulighed for at trække din støtte fra i SKAT. Giv et månedligt bidrag i stedet.

Plastic Change har en række af indsamlingsaktiviteter i Danmark og udlandet, herunder:

Website

Facebook

Instagram

MobilePay
SMS

Vores indsamlingsaktiviteter sker via ovenstående kanaler ved opfordring i TV og radio, breve til udvalgte målgrupper, nyhedsbreve og generelle kampagner rettet mod offentligheden.

Ønsker du ikke at være medlem af Plastic Change mere, skal du sende en mail til info@plasticchange.org