Sammen om en renere fremtid

Plastikforurening er en af de største trusler mod vores planet. Forureningen stiger hvert minut, og konsekvenserne er ødelæggende for vores miljø, dyreliv og sundhed. Der findes masser af løsninger. Men krisen er akut og kræver handling nu.

Plastic Change er din dedikererede partner for en bæredygtig fremtid uden plastikforurening. Ved at blive en sponsor hos os, bidrager din virksomhed til vores indsats med at beskytte havmiljøet, naturen og folkesundheden mod plastikforurening. Som tak for jeres støtte tilbyder vi forskellige fordele, afhængigt af beløbets størrelse.

Hjælp os med at stoppe plastikforurening

Du kan få skattefradrag for dit sponsorat.
Læs mere her

Det gør vi

Som erhvervssponsor hos Plastic Change er du bl.a. med til at støtte disse aktiviteter:

Internationalt arbejde

Plastikproblemet kender ingen grænser, og derfor mener vi, at løsningerne skal findes gennem en koordineret international indsats. Vi trækker ikke kun i arbejdstøjet herhjemme, men engagerer os også på internationalt plan, herunder i EU-, internationale og FN-regi.

Mobilisering og engagement

Vi tror på, at kampen mod plastikforurening kræver aktiv deltagelse fra alle. Derfor mobiliserer og engagerer vi befolkningen, både digitalt og gennem konkrete handlinger, for at skabe en stærk, fælles front mod plastikforurening.

Børn og unge

Gennem undervisning, digital formidling og inspirerende foredrag ønsker vi at ruste vores børn og unge til at forstå udfordringerne med plastik og motivere dem til at blive medskabere af en bæredygtig fremtid.

Vidensindsamling og formidling

Vi stræber efter at gøre danskerne klogere på plastikkens udfordringer og de seneste fremskridt inden for området. Gennem vidensindsamling og formidling ønsker vi at skabe en dybere forståelse for plastikkrisens omfang og potentielle løsninger.

Støtter med 250.000 kr. eller derover

Hjemhavn_logo

Støtter med 50.000 kr. eller derover


Støtter med op til 50.000 kr.


Støtter med op til 25.000 kr.


Støtter med 10.000 kr.


Støtter med 5.000 kr.


Fonde