Book et foredrag

Vil du booke et foredrag?

Så ring til os på +45 42 66 72 46 eller skriv til os direkte

Plastic Change udbyder en række foredrag, hvor vi stiller skarpt på plastikforurening i havet og tager publikum med på en spændende og øjenåbnende rejse ud på verdens oceaner. Publikum vil gå fra foredragene med større viden om omfanget og konsekvenserne af plastikforurening og ikke mindst med handlemuligheder, der kan nedbringe plastikforbruget i deres egen hverdag.

Se en detaljeret beskrivelse af vores foredrag nedenfor, og kontakt os for pris, eller hvis du vil høre nærmere.

F O R E D R A G

Hvad er der nu galt med plastik?

Tænker du nogensinde over, hvad der sker med plastikposen, skruelåget, slikpapiret, lighteren og alt det andet affald, der ligger i vejkanten eller flyver rundt på en stormende dag? Og hvad med de bittesmå korn i en bodyscrub – er det bare sand og helt ufarligt?

I vores basis-foredrag ser vi nærmere på plastik, hvor meget plastik vi bruger, og hvad der sker, når vi spilder plastik, og den ender i havet. Foredraget rundes af med konkrete råd til, hvordan man som forbruger selv kan være med til at reducere sit plastikspild. Foredraget holdes af en medarbejder fra Plastic Change kommunikationsafdeling og krydres med personlige historier fra havet.

Varighed: 30 minutter, og herefter er der afsat tid til spørgsmål.

Brug kontaktformularen, skriv til os direkte på info@plasticchange.org, eller ring på tlf: +45 42667246 .

F O R E D R A G

Plastikforurening i verdenshavene

Verden står i dag over for en af de største og måske mest oversete miljøkatastrofer, hvis omfang vi kun kender lidt til. Dette foredrag kommer omkring hvor plastikken i miljøet kommer fra, hvor meget der er, og hvad du kan gøre. Det er mere detaljeret end vores basisforedrag, bl.a. med flere eksempler fra f.eks. de ekspeditioner, som Plastic Change har været ude på, hvor vi har besøgt to af verdens fem store plastiksupper. Dette foredrag stiller skarpt på, hvilke konsekvenser plastik har for vores dyr, økosystemer og os selv.

Vi ser også nærmere på, hvordan vi løser problemet med plastik i havet og giver publikum chancen for både at se, høre og føle, hvordan vores produktion og brug af plastik har sat sit uigenkaldelige præg på vores natur og havmiljøet. Foredraget holdes af en af Plastic Change’s fagfolk og egner sig til både virksomheder samt offentlige og private arrangementer.

Varighed: 45-60 minutter (efter aftale), og herefter er der afsat tid til spørgsmål og debat.

Brug kontaktformularen, skriv til os direkte på info@plasticchange.org, eller ring på tlf: +45 42667246

F O R E D R A G

Plastikforurening

Eksklusivt med stifter af Plastic Change, Henrik Beha Pedersen

Oplev foredraget om plastikforurening, krydret med personlige historier fra Plastic Changes stifter og direktør Henrik Beha Pedersen. Henrik stiftede organisationen i 2014 og har stået i spidsen for ekspeditionerne ud i plastiksupperne samtidig med, at organisationen har fundet sit fodfæste i Danmark. Publikum vil få rig mulighed til at stille spørgsmål, der strækker sig fra ”hvordan starter man en miljøorganisation” til ”hvordan løser vi som samfund problemet med plastikforurening”.

Varighed: 45-60 minutter, og herefter er der afsat tid til spørgsmål og debat.

Brug kontaktformularen, skriv til os direkte på info@plasticchange.org, eller ring på tlf: +45 42667246

Foredrag om plastik i havet

Rosende ord vi har fået med på vejen fra tidligere kursister

“Virkelig spændende og interessant foredrag, som sætter tankerne i gang. En rigtig øjenåbner. Der blev sat fokus på en problemstilling, som vi endnu ikke kender omfanget af, og bolden blev lagt op til at finde løsninger. Super engagerede og fagligt stærke foredragsholdere, der sætter fokus på sagen på en god og saglig måde.”

(Vibeke Lei Kristensen, affaldsplanlægger, Hillerød forsyning)

Skræddersyet foredrag til dit event

Har du et særligt arrangement og ønsker et foredrag vinklet på et bestemt fokusområde, så tøv ikke med at kontakte os. Det kan også være, du ønsker et længere oplæg, eller at vi deltager i en debat. Vi er altid åbne for en snak om mulighederne.
Pris efter aftale.

Mere end et foredrag?

Har du brug for mere end et foredrag, tilbyder Plastic Change et dagskursus, hvor der er sat tid af til at dykke dybere ned i problematikken omkring plastikforurening af verdenshavene. Vær opmærksom på, at Plastic Change forbeholder sig retten til at fastsætte en pris ud fra det tilfælde, at der tages entré ved det pågældende arrangement. Pris efter aftale.