Du kan beskytte naturen, dyrelivet og vores børn mod plastik

Plastikforurening truer livet i havet og på jorden. Hver dag forurenes naturen med tusindvis af plaststykker, som aldrig forsvinder igen. Hvert minut tømmes plastikaffald ud i havet, som vikler sig rundt om sæler, skildpadder, delfiner og ender i maver på hvaler, fugle og fisk. 

Kun med din støtte kan vi kæmpe for, at politikere og virksomheder tager ansvar for at standse overproduktion og forurening fra plastik nu og at vi kan uddanne fremtidens forbrugere. Du bliver en del af en global Plastic Changer bevægelse, der siger: STOP PLASTIKFORURENING NU!

Forskere har fundet flere store hvaler, der er døde af sult, fordi deres maver er helt fyldt af plastik – og vi ved, at der også findes mikroplast med kemikalier i meget af den mad, vi mennesker spiser.
Henrik Beha Pedersen
Miljøbiolog & stifter af Plastic Change

Støt os her

Din støtte går blandt andet til at:

Vi bruger dit bidrag med omtanke

Vi bruger dit bidrag med omtanke

Langt størstedelen af din støtte går til hav- og miljøindsatser, hvor vi arbejder for at mindske plastikforurening – både i Danmark og internationalt. Det gør vi blandt andet gennem oplysning, vidensdeling, events, undervisning og foredrag, så vi kan mobilisere og engagere en større Plastic Changer-bevægelse, der allerede er godt i gang. Vi står også i spidsen for årlige oprydninger i naturen sammen med andre organisationer fra hele verden.

En del af din støtte går til at lægge politisk pres for bedre miljølovgivning, der værner om kloden og dens ressourcer. En mindre del går til fundraising og indsamlinger, så Plastic Changer bevægelsen kan blive ved med at vokse. Og så går en lille del til administration, og til at give Plastic Change et sted at bo.

  • Projektstyring og administration
  • Fundraising og indsamlinger
  • Hav- og miljøindsatser
  • Projektstyring og administration
  • Fundraising og indsamlinger
  • Hav- og miljøindsatser

Værd at vide

Du har fuld fradragsret for økonomiske gaver til Plastic Change. En person, der giver gaver til godkendte velgørende institutioner kan i 2020 få fradrag for 16.600 kr. Alle gavebeløb tæller med uanset beløbets størrelse. Bemærk, at dette gælder ikke, hvis du betaler for et medlemskab – det gælder kun for økonomisk støtte.

Når Plastic Change indberetter dine gaver til SKAT inden den 20. januar, kommer de med på selvangivelsen. Det kræver at vi har dit navn og dit cpr-nr. Det har vi, hvis du betaler over PBS. Er du i tvivl, kan du altid kontakte os på info@plasticchange.org eller ringe på tlf.: +45 42 66 72 46.

Plastic Change har en række af indsamlingsaktiviteter i Danmark og udlandet, herunder:

Website 

Plasticchange.dk 

Plasticchange.org

Facebook

Plastic Change

Plastic Change International

Instagram

Plastic Change

MobilePay
SMS

Vores indsamlingsaktiviteter sker via ovenstående kanaler ved opfordring i TV og radio, breve til udvalgte målgrupper, nyhedsbreve og generelle kampagner rettet mod offentligheden.

Du kan altid kontakte os via info@plasticchange.org, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til din støtte. Vi er klar til at hjælpe.

Fortæl en du kender om os

Dit bidrag er vores overlevelse. Fortæl en du kender om os.