Nyheder

Vi søger en Public Affairs-kollega til vores kamp mod plastikforurening

Bemærk: Ansøgningsfristen er udløbet og stillingen kan ikke længere søges

Brænder du for at stoppe den stigende plastikforurening, for grøn omstilling og cirkulær økonomi? Og har du politisk tæft? Så kunne det meget vel være dig, vi søger til en spændende stilling på vores kontor i København.

Hvert år ender 8-12 mio. ton plastik i havene. Tre generationers forbrug af plastik har sat sine tydelige spor. Siden 1950’erne er den globale produktion af plastik mangedoblet, og den forventes at blive yderligere fordoblet inden for de næste 20 år. I samme periode forventes plastikforureningen at firdobles. Næsten halvdelen af verdens plastik bliver brugt til engangsemballager og engangsprodukter med kort levetid, og overalt udgør plastikforurening en større og større risiko for vores natur, havmiljø og økosystemer samt for klimaet og menneskers sundhed.

I Plastic Change arbejder vi for en verden uden plastikforurening, og det gør vi ved at fokusere på løsninger, der reducerer produktion og forbrug af plastik i Danmark og internationalt. Vi tror på, at forandringen skal ske via målrettede indsatser mod civilsamfund, industriaktører og gennem politisk interessevaretagelse. Der sker i disse år meget på den politiske dagsorden, og vi ønsker at styrke vores indsats på den politiske front.

Du vil komme til at stå i spidsen og have ansvaret for at sætte vores politiske mærkesager på dagsordenen i samarbejde med vores dygtige fagmedarbejdere indenfor kommunikation og kampagner samt eksterne interessenter. Din rolle vil være helt central i forhold til at planlægge og skabe fremdrift i vores interessevaretagelse samt politiske kommunikation.

Hvem er du:

Vi forventer, at du har en relevant akademisk uddannelse og har nogle års erfaring med public affairs, så du kan navigere i og forstå logikken bag lovgivningsprocesserne på Christiansborg samt kender til procedurer og arbejdsgange i et ministerium. Du skal kunne kortlægge stakeholders samt arbejde analytisk, og du er stærk i at udvikle politiske budskaber på twitter og øvrige medier.

Du skal kunne sige ja til at:

  • Kunne sætte en politisk dagsorden
  • Have indgående kendskab til Christiansborg, det parlamentariske arbejde og besidde stor politisk tæft
  • Have stærke netværkskompetencer og være en haj til at skabe relationer. Måske har du allerede et relevant netværk på Christiansborg
  • Være en god formidler, både i tale og på skrift, og kunne formidle på relevante medieplatforme
  • Være initiativrig, selvstændig og kunne lide at eksekvere opgaver
  • Have gode samarbejdsevner og være en teamplayer.

Vi kan tilbyde:

Vi har et hyggeligt og uformelt arbejdsmiljø, hvor vi hjælper hinanden i stort og småt i en travl hverdag, og hvor vi vægter det sociale fællesskab og sammenhold meget højt.

Vi har:

  • En dynamisk og ung organisation i udvikling med kort vej fra idé til handling
  • Et ambitiøst og tværfagligt arbejdsmiljø med forskellige fagligheder
  • Stor fleksibilitet og indflydelse på arbejdet og tilrettelæggelse af arbejdsdagen
  • Økologisk og vegetarisk frokostordning

Løn- og ansættelsesforhold aftales individuelt.

Praktisk info

Arbejdsstedet er på vores kontor i Læderstræde 20 i indre København, hvor vi bor sammen med andre aktører inden for den grønne dagsorden. Vi indkalder kandidater til samtale umiddelbart efter ansøgningsfrist og sigter mod at ansætte med opstart hurtigst muligt.

Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning inklusiv CV. Ansøgningen sendes til strategisk direktør Anne Aittomaki på aa@plasticchange.org med emnelinjen: ”Public Affairs medarbejder”.

Ansøgningsfrist: 29.08.2021

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge – uanset kønsidentitet, seksuel orientering, etnisk baggrund, religion, handicap eller alder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvem er vi?

Plastic Change er en dansk miljøorganisation, som blev stiftet 2014, og vi har siden været med til at sætte plastikproblematikken på dagsordenen – både herhjemme og i udlandet.

Du kan læse mere om organisationen og vores arbejde på plasticchange.dk