Havets dyr lider, mens du læser disse ord

Millioner af sæler, hvaler og andre havdyr bliver hvert år viklet ind i efterladt fiskegrej og andet plastik, der flyder rundt i verdens have. Lige nu svømmer små sælunger rundt med plastikaffald om halsen – og for hver dag de vokser, vil plastikken bore sig dybere ind gennem deres hud… indtil de en dag må gispe efter vejret, ikke kan synke deres mad, og til sidst bliver kvalt i smerter eller dør af sult.

Du kan beskytte dyrene nu – støt os i kampen mod plastik!

Hvert minut bliver der tømt, hvad der svarer til en hel lastbil fuld af plastaffald ud i havet – og næsten alle stykker plastik, der nogensinde er produceret, findes stadig på Jorden. Det er tid til at kræve handling! Vi håber, at du vil støtte os nu – så vi sammen kan kæmpe for, at politikere og virksomheder tager ansvar og forbruger mindre plastik. Kun med din støtte kan vi beskytte Jordens dyrebare natur, dyrelivet og verdenshavene mod forurening og farligt plastik.

Støt os her

Jeg vil aldrig glemme synet af lidende dyr med dybe sår rundt om halsen. De var hjælpeløse, for de kunne ikke selv fjerne den gnavende plastik. De måtte bare holde smerten ud…
Henrik Beha Pedersen
Stifter af Plastic Change

Jeg vil aldrig glemme synet af lidende dyr med dybe sår rundt om halsen. De var hjælpeløse, for de kunne ikke selv fjerne den gnavende plastik. De måtte bare holde smerten ud…
Henrik Beha Pedersen
Stifter af Plastic Change

Din støtte går blandt andet til at:

Vi bruger dit bidrag med omtanke

Vi bruger dit bidrag med omtanke

Langt størstedelen af din støtte går til hav- og miljøindsatser, hvor vi arbejder for at mindske plastikforurening – både i Danmark og internationalt. Det gør vi blandt andet gennem oplysning, vidensdeling, events, undervisning og foredrag, så vi kan mobilisere og engagere en større Plastic Changer-bevægelse, der allerede er godt i gang. Vi står også i spidsen for årlige oprydninger i naturen sammen med andre organisationer fra hele verden.

En del af din støtte går til at lægge politisk pres for bedre miljølovgivning, der værner om kloden og dens ressourcer. En mindre del går til fundraising og indsamlinger, så Plastic Changer bevægelsen kan blive ved med at vokse. Og så går en lille del til administration, og til at give Plastic Change et sted at bo.

  • Projektstyring og administration
  • Fundraising og indsamlinger
  • Hav- og miljøindsatser
  • Projektstyring og administration
  • Fundraising og indsamlinger
  • Hav- og miljøindsatser

Værd at vide

Du har fuld fradragsret for økonomiske gaver til Plastic Change. En person, der giver gaver til godkendte velgørende institutioner kan i 2020 få fradrag for 16.600 kr. Alle gavebeløb tæller med uanset beløbets størrelse. Bemærk, at dette gælder ikke, hvis du betaler for et medlemskab – det gælder kun for økonomisk støtte.

Når Plastic Change indberetter dine gaver til SKAT inden den 20. januar, kommer de med på selvangivelsen. Det kræver at vi har dit navn og dit cpr-nr. Det har vi, hvis du betaler over PBS. Er du i tvivl, kan du altid kontakte os på info@plasticchange.org eller ringe på tlf.: +45 42 66 72 46.

Plastic Change har en række af indsamlingsaktiviteter i Danmark og udlandet, herunder:

Website 

Plasticchange.dk 

Plasticchange.org

Facebook

Plastic Change

Plastic Change International

Instagram

Plastic Change

MobilePay
SMS

Vores indsamlingsaktiviteter sker via ovenstående kanaler ved opfordring i TV og radio, breve til udvalgte målgrupper, nyhedsbreve og generelle kampagner rettet mod offentligheden.

Du kan altid kontakte os via info@plasticchange.org, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til din støtte. Vi er klar til at hjælpe.

Fortæl en du kender om os

Dit bidrag er vores overlevelse. Fortæl en du kender om os.