Plastikfrie dråber i havet er stærkt truet!

Køb en plastikfri dråbe af havet

Der findes snart ikke et sted på kloden, hvor plastik ikke har fundet sin vej. Naturen og havet er stærkt truet af plastikforurening, og hvis vi ikke sætter en kraftig stopper for at plastik ender i havet, så vil der i 2050 være mere plastik i havet end fisk.

Derfor bruger vi årets Black Friday til at hjælpe de få tilbageværende plastikfrie dråber i havet. Vi har brug for DIG og din hjælp. For 50 kr. kan du støtte Plastic Changes arbejde for de plastikfrie dråber.

At redde en lille dråbe i havet fra en plastikforurenet verden lyder måske ikke af meget, men mange dråber skaber tilsammen en hel flod. Og vi ER mange mennesker, der kæmper for denne sag.

Vær med til at skabe en renere verden for havet, for dyrene, vores børn og for vores sundhed.

Stop plastikforurening

og beskyt de plastikfri dråber

Eller støt med et valgfrit enkeltbidrag her

Vi opfordrer altid til, at du tænker over hvordan og hvorfor du handler på dage som Black Friday, der lokker med alskens det-er-næsten-for-godt-til-at-være-sandt-tilbud. For at komme plastikkrisen og klimaudfordringerne til livs, er vi nødsaget til at kigge nærmere på hvordan vi (over)forbruger. Selvfølgelig kan du stadig bruge dagen(e) til at få et godt tilbud på de ting, som du alligevel står og mangler, f.eks. julegaver eller det nye køleskab, som du mangler, men dage som Black Friday bidrager desværre også til at vi køber mere end vi egentlig har brug for, fordi vi bliver grebet af alle de gode tilbud – hvilket i sidste ende ikke er bæredygtigt eller godt for klimaet.