Bliv årets favorit under juletræet

Plastikforurening stopper ikke bare fordi det er jul. Giv en betydningsfuld julegave, der beskytter havet og dyr mod plastikforurening.

Det kan være svært at finde den helt rigtige gave til den miljøbevidste veninde, ‘jeg-mangler-ikke-noget’-faren, eller hvis du selv ønsker at købe mere bæredygtige julegaver med mening.

Som noget helt nyt kan du nu give et medlemskab til Plastic Change i julegave, og være med til at gøre noget vigtigt for miljøet, samtidig med, at du glæder din nærmeste med en mindeværdig og unik julegave. Du skal blot vælge hvilken gave du kunne tænke dig at give, og vi sørger for resten.

Et medlemskab koster 350 kr. (+ 100 kr. hvis det er inkl. emaljekrus), og al støtten går til at bekæmpe plastikforurening i verdenshavene og i naturen.

Bemærk: Hvis du skal nå at modtage medlemskab med en kop inden jul, så skal du senest købe den 20. december. For at kunne håndtere dine oplysninger korrekt, er det desuden væsentligt for os, at du angiver din gavemodtagers e-mail-adresse.

Gavebutikken er gået på juleferie….

Det er desværre ikke længere muligt at købe et gavemedlemskab. På gensyn til næste år!

Hvilken gave vil du give?

Du kan vælge mellem to typer medlemsgaver

Medlemskab med en gave

450,-

  • Et års medlemskab af Plastic Change
  • Unikt Plastic Change emaljekrus fra Hjemhavn
    (vælg mellem emaljekrus med sølvkant eller blå kant)
  • Et fint print-selv-medlemsbevis, der kan printes ud og lægges under juletræet (ramme medfølger ikke).

Medlemskab uden gave

350,-

  • Et års medlemskab af Plastic Change
  • Et fint print-selv-medlemsbevis, der kan printes ud og lægges under juletræet (ramme medfølger ikke).

Det med småt

Når du giver et medlemskab i gave gælder det ét år frem. Medlemskabet fornyes ikke automatisk, og er helt uden binding. Vi kontakter gavemodtager efter et år for at spørge om de ønsker at støtte os igen. Du behøver ikke gøre mere.

Umiddelbart efter du har gennemført købet af dit gavemedlemskab modtager du en ordrebekræftelse fra os med dit print-selv medlemsbevis (både i A4 og A5 størrelse). Du vælger selv om du vil printe det ud eller sende det over mail til din gavemodtager. Har du købt et gavemedlemskab med kop, videregiver vi din ordre til Hjemhavn, som sørger for at koppen når frem til dig inden jul (Såfremt du bestiller senest 20. december).

Har du bestilt et gavemedlemskab med kop, videregiver vi din ordre til Hjemhavn, der pakker og sender koppen de efterfølgende dage (den næste hverdag). Ud fra din angivne adresse sender de koppen til din nærmeste GLS-pakkeshop, hvor ordren kan afhentes kan afhente indenfor 7 dage. Du modtager en SMS fra GLS med hvor og hvornår du kan afhente din pakke.

Du har indtil den 20. december til at at bestille et gavemedlemskab med kop, hvis den skal nå frem til dig inden jul. Har du yderligere spørgsmål angående levering, henvend dig direkte til Hjemhavn på: havnekontoret@hjemhavn.dk eller Tlf.: 61 31 55 49.