Plast_CharlottenlundStrand.jpg

Foredrag

Plastic Change udbyder en række foredrag, hvor vi stiller skarpt på plastikforurening i havet og tager publikum med på en spændende og øjenåbnende rejse ud på verdens oceaner. Publikum vil gå fra foredragene med større viden om omfanget og konsekvenserne af plastikforurening og ikke mindst med handlemuligheder, der kan nedbringe plastikforbruget i deres egen hverdag. Se en detaljeret beskrivelse af vores foredrag nedenfor.

Booking af foredrag

 

info@plasticchange.org
Tlf: 42667246

Hvad er der nu galt med plastik?
Et foredrag om Plastic Change arbejde med plastikforurening.

Tænker du nogensinde over, hvad der sker med plastikposen, skruelåget, slikpapiret, lighteren og alt det andet affald, der ligger i vejkanten eller flyver rundt på en stormende dag? Og hvad med de bittesmå korn i en bodyscrub – er det bare sand og helt ufarligt? I vores basisforedrag ser vi nærmere på plastik, hvor meget plastik vi bruger, og hvad der sker, når vi spilder plastik, og den ender i havet. Foredraget rundes af med konkrete råd til, hvordan man som forbruger selv kan være med til at reducere sit plastikspild. Foredraget holdes af en medarbejder fra Plastic Change kommunikationsafdeling og krydres med personlige historier fra havet.

 

Varighed: 30 minutter, og herefter er der afsat tid til spørgsmål.

Pris: kontakt os og hør nærmere.

Blended - Et interaktivt foredrag om plastikforureningen i verdenshavene

Verden står i dag over for en af de største og måske mest oversete miljøkatastrofer, hvis omfang vi kun kender lidt til. Plastic Change har med Ekspedition Plastik besøgt to af verdens fem store plastiksupper og stiller i dette foredrag skarpt på, hvilke konsekvenser, plastik har for vores dyr, økosystemer og os selv. Vi ser nærmere på, hvordan vi løser problemet med plastik i havet og giver publikum chancen for både at se, høre og føle, hvordan vores produktion og brug af plastik har sat sit uigenkaldelige præg på vores natur og havmiljøet. Særligt ved dette foredrag er, at publikum bliver inviteret med ud at sejle gennem små filmklip, hvor vi følger forskeres arbejde ombord på ekspeditionsskibet. Foredraget holdes af en af Plastic Change biologer og egner sig til både virksomheder samt offentlige og private arrangementer.

 

Varighed: 45-60 minutter (efter aftale), og herefter er der afsat tid til spørgsmål og debat.

Pris:  kontakt os og hør nærmere.

Blended - eksklusivt med Plastic Change stifter Henrik Beha Pedersen

Oplev foredraget ”Blended” krydret med personlige historier fra Plastic Changes stifter og direktør Henrik Beha Pedersen. Henrik stiftede organisationen i 2014 og har stået i spidsen for ekspeditionerne ud i plastiksupperne samtidig med, at organisationen har fundet sit fodfæste i Danmark. Publikum vil få rig mulighed til at stille spørgsmål, der strækker sig fra ”hvordan starter man en miljøorganisation” til ”hvordan løser vi som samfund problemet med plastikforurening”.

 

Varighed: 45-60 minutter, og herefter er der afsat tid til spørgsmål og debat.

Pris:  kontakt os og hør nærmere.

 

Hvad siger andre om foredraget:

Vibeke Lei Kristensen, Hillerød forsyning, affaldsplanlægger:

"Virkelig spændende og interessant foredrag, som sætter tankerne i gang. En rigtig øjenåbner. Der blev sat fokus på en problemstilling, som vi endnu ikke kender omfanget af, og bolden blev lagt op til at finde løsninger. Super engagerede og fagligt stærke foredragsholdere, der sætter fokus på sagen på en god og saglig måde."

Skræddersyet foredrag til din event

Har du et særligt arrangement og ønsker et foredrag vinklet på et bestemt fokusområde, så tøv ikke med at kontakte os. Det kan også være, du ønsker et længere oplæg, eller at vi deltager i en debat. Vi er altid åbne for en snak om mulighederne. Pris efter aftale.

 

Mere end et foredrag?

Har du brug for mere end et foredrag, tilbyder Plastic Change et dagskursus, hvor der er sat tid af til at dykke dybere ned i problematikken omkring plastikforurening af verdenshavene.

Pris efter aftale.

Henvendelse til info@plasticchange.org

Plastic Change forbeholder sig ret til at fastsætte en anden pris, i det tilfælde at der tages entré ved det pågældende arrangement.