En beskidt bombe

Er et symbol på en voksende katastrofe

Plastik krisen er en snigende og hurtig indtræffende katastrofe, der udspiller sig lige for øjnene af os. Vi kan sammenligne plastik krisen, som vi står midt i nu, med en atombombe. Vi oplever ikke den eksplosive virkning, der ved et fingerknips vender vores liv fuldstændig på hovedet – og derfor tager vi ikke truslen om plastik så alvorligt, som vi burde. Men følgevirkningerne er enorme og altødelæggende. Vores plastik forbrug er en katastrofe, der kryber ind på vores liv og planet som en langsomt udløst atombombe.

Mens vi slynger forfriskende energidrikke og flaskevand ned, nyder to-go kaffe, milkshakes og frappochinos og svælger os i take-away mad er vi uvidende om de miljømæssige, samfundsmæssige, sundhedsmæssige og økonomiske omkostninger, der påvirker vores planet – både lige nu og i generationer i fremtiden.

Vi har akut brug for en wake-up bombe for at ændre vores adfærd – og for at ændre hele kulturen om plastik. For hver dag vi venter med at handle, giver vi en plastik bombe mere plads til at virke.

Vi har akut brug for en Plastic Change.

Hjælp os med at stoppe plastik bomben.

Læs mere om vores mission og om plastik i havet.

PlasticHiroshima_Dansk