Den nøgne sandhed om et fortabt paradis

Problemet er plastik, og det burde bekymre os alle, idet det påvirker os alle. De seneste 15 år er der blevet produceret mere plastik end det seneste halve århundrede.

I takt med at verden bliver mere og mere plastikafhængig, stiger produktionen og forbruget af disse materialer hvert eneste minut. Vi bliver nødt til at slutte denne afhængighed – hvis ikke for vores egen skyld, så for planetens og fremtidige generationers overlevelse og helbred.

The Plastic Issue

Forsiden til The Plastic Issue er blevet taget på en strand på Hawaii, nøjagtig som den så ud da vi fandt den. Denne smukke og uberørte paradisstrand lider under de mange konsekvenser, som vores daglige plastikafhængighed har skabt. Vi er blevet immune overfor den enorme mængde plastik, som vi bruger hver eneste dag. Vi mætter vores hverdag med plastik, overbevist som forbrugere om, at det er nødvendigt, sikkert og sundt, når dette desværre ikke er tilfældet.

Vi må begynde på mere, end blot at spørge, om alt dette plastik til engangsbrug nu virkelig er nødvendig; vi må til at spørge: “Hvem drager fordel af al denne plastikproduktion og -brug?” og “Hvordan knækker vi kurven om plastforurening ved både at producere og bruge mindre plast?”

Dette er den nøgne sandhed om, hvad plast gør til verden i dag, ikke i nær eller fjern fremtid, men lige nu.

Tag et løfte

Du kan handle i dag og blive en del af den globale Plastic Change-bevægelse ved at tage løftet om at reducere dit plastikforbrug. Sammen gør vi en forskel! Og vi KAN gøre en forskel.

Støt os ved at holde både virksomheder og politikere ansvarlige for initiativer og lovgivning, der skal reducere unødvendig plastik, og indtænke systemiske løsninger, der skal knække kurven med den stigende plastikforurening.

Støt Plastic Change

Tre generationers forbrug af plastik har sat sine spor. Kun omtrent 9% af al plastik produceret er blevet genanvendt. En stor andel ligger i naturen i hundredvis af år. Støt Plastic Change i arbejdet med mindre plastikforurening.