Er du blevet ringet op vedrørende støtte?

Så skyldes det, at Plastic Change i øjeblikket ringer til mulige bidragydere for at spørge, om de har lyst til at støtte vores arbejde via Betalingsservice eller MobilePay – eller om de har lyst til at forhøje en allerede eksisterende aftale om fast støtte. 

Hvem ringer?

Vi får hjælp til at ringe ud af telemarketingfirmaet All Ears, som er en socialøkonomisk virksomhed for mennesker med synshandicap. Læs mere på all-ears.dk

Hvorfor ringer vi?

Vi ringer, fordi det gør en forskel. Vores arbejde er kun muligt, fordi vi modtager bidrag fra private og virksomheder. Vi ønsker at give dig dig muligheden for at beskytte naturen, dyrelivet og fremtidige generationer mod plastikforurening, og samtidig vil vi gerne give dig mulighed for at stille spørgsmål og få svar.

Hvorfor spørger vi om kontonummer og CPR-nummer?

For at kunne tilmelde et bidrag til Betalingsservice skal vi bruge kontonummer og CPR-nummer. Denne praksis er udviklet i samarbejde med PBS. For at skabe tryghed om denne måde at arbejde på har vores brancheforening, ISOBRO, udsendt en pressemeddelelse sammen med PBS og Finansrådet.

Se pressemeddelelse fra ISOBRO og Finansrådet på ISOBROs hjemmeside.

Kan oplysningerne misbruges?

Bankoplysninger kan ikke misbruges til at hæve penge fra din konto. Pengeinstituttet er garant for, at det kun er kontoindehaveren, der kan hæve penge. Vi bruger oplysningerne til at tilmelde til Betalingsservice – herefter bliver de slettet. Der kommer besked fra Betalingsservice, før beløbet hæves. Du kan afvise overførslen en enkelt gang eller afmelde den helt, enten i din netbank eller ved at ringe til din bank.

Hvem kan jeg kontakte?

Har du spørgsmål til Betalingsservice, sikkerhed eller andet i relation til ovenstående, så er du velkommen til at ringe til Plastic Change på tlf. +45 42 66 72 46 eller skrive til info@plasticchange.org