Bliv Plastic Change Agent

Er du interesseret i at blive agent, så skriv til os her

I efteråret 2017 lancerede vi Plastic Change Agenterne, som er betegnelsen for en mobiliserende bevægelse, der gør en aktiv indsats for at sætte fokus på plastikforurening og plastikspild. Alle kan bliv Plastic Change Agenter.

Danmark er et kystland med en samlet kystlinje på ca. 8750 kilometer. Vi er samtidig et land, hvor plastikforurening er et stigende problem. Vi har derfor brug for aktive borgere, Plastic Change Agenter, der vil hjælpe os i arbejdet mod plastikforurening, så vi kan give et hav uden plastik videre til de næste generationer.

I princippet kan alle, der vil gøre en indsats for at sætte fokus på plastik-sagen blive agenter. Som Plastic Change Agent vil du indgå i en national og international bevægelse for bekæmpelse af plastikforurening. Du vil løbende modtage værktøjer og viden, så du kan blive den lokale plastikhelt, der ved noget om plastikforurening, og som kan tage snakken og pege på de rigtige løsninger.

Henved 200 danskere har allerede meldt sig på banen som interesserede til at støtte op om og blive engageret i aktiviteter – og samtidig ser vi aktiviteter med fokus på plastik knopskyder rundt omkring i landet. Det er også Plastic Change Agent aktiviteter.

Vores mål er at samle hundredvis af Plastic Change Agenter, der både kan hjælpe os med vores missioner, men vi vil også gerne agere megafon for de Plastic Change Agenter, der af sig selv sætter egne aktiviteter i søen.

En bevægelse i vækst

Plastic Change Agenterne er en bevægelse af mennesker, der er aktive i indsatsen for en smartere og mere bæredygtig håndtering og forbrug af plastik. Agenterne er med til at skabe positive forandringer i lokalmiljøet – den lokale kommune, folkeskole, spejderklubben, arbejdspladsen m.v.

Du kan skabe en forandring, lige dér hvor du er. Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget – og sammen er vi stærkere. Derfor forsøger vi at skabe en bevægelse, hvor vi hjælper og understøtter aktiviteter og tilbud, som I som agenter kan tage med hjem og ud i jeres lokalmiljø.

Hvis du er interesseret i at blive Plastic Change Agent, så skriv endelig til os gennem kontaktformularen nedenfor eller skriv direkte til Josephine Moe Christoffersen på email: jmc@plasticchange.org

Har du allerede selv gang i en aktivitet……

…så hører vi gerne fra dig

Din aktivitet eller dit bidrag kan være alt fra at samle affald, mens du lufter din hund, arrangere en lokal strandrensning, tage billeder eller lave film, engagere dine lokalpolitikere – og alt her imellem, der sætter fokus på problemet med plastikforurening.

Kort sagt: du kan engagere dig på forskellige niveauer, der passer dig og dine behov og ambitioner – og vi hjælper dig gerne.

Hold øje her på hjemmesiden for kommende arrangementer til vores Agent-program. Hvis du allerede er tilmeldt som Agent, så hold øje med din mail, hvor vi sender information ud.

Mød nogle af vores fantastiske Plastic Change Agenter

og bliv inspireret…

Ocean Run 2019 var et indsamlingsløb i Amager Strandpark arrangeret af nogle af vores ihærdige Plastic Change Agenter. For hver runde på 2 km som DU løber, doneres et ubeskåret beløb til Plastic Change – dvs. jo flere runder du løber, jo flere penge er du med til at samle ind til os. I år deltog knap 800 løbere, der tilsammen fik samlet næsten 100.000 kr. (94.029 kr.) til Plastic Changes arbejde mod mindre plastikforurening. Det er helt igennem fantastisk. Agenterne formåede desuden at anskaffe en lang række sponsorer af bæredygtige lækkerier, som gik til alle dem, der løb med.

OceanRun-2019_plasticchange

Agent akademiet

Med jævne mellemrum har vi et Plastic Change Agent Akademi – et gratis kursus til alle dem, der er interesseret i at blive undervist i formidling om plastikproblematikken og i kreativ læring! Sammen med vores dygtige og enormt flinke eksperter i Plastic Change, vil du blive trænet i at undervise andre om hvorfor det er så vigtigt at bremse plastikforurening i vores verdenshave.

Plastic Change Agent-programmet støttes af Tuborgfondet

Tuborgfondet og Plastic Change

Støt Plastic Change
Agenterne, når du
skal ud at rejse

Vi samarbejder med med rejseportalen Goodwings

Goodwings bruger ikke penge på markedsføring og reklame. I stedet går pengene ind i på en konto, når man booker et hotel, hvor man som kunde kan vælge, at et bidrag går til opbygning og udbygning af Plastic Change Agent bevægelsen. Du kan som firma og privat person støtte Plastic Change agenterne ved at booke dit næste hotel via Goodwings.

Udover midler fra Goodwings søger Plastic Change filantroper og andre, der kunne være interesseret i økonomisk at støtte Plastic Change Agent initiativet. Er du interesseret i at blive en partner, så kontakt Hans Henrik Heming hhh@plasticchange.org.