Plast_blaa_dunk_Bermuda.jpg

Et rådgivende netværk, der er med til at forandre

Advisory Network består af en gruppe erfarne ledere, som rådgiver og assisterer Plastic Change.

Steen Riisgaard

Strategy, Fundraising, Solutions

Steen har i mere end 20 år været administrerende direktør for Novozymes, en børsnoteret dansk virksomhed, der leverer bæredygtige enzymatiske løsninger til industrielle problemer på tværs af brancher over hele verden. Steen sidder pt. i mere end 10 bestyrelser, inkl. som bestyrelsesformand for den danske del af World Wildlife Foundation.

Margrete Auken

Authorities, Media

Margrete er medlem af EU parlamentet og har i en årrække siddet i det danske folketing. Margrete har i hendes politiske arbejde haft flere roller inden for miljøarbejde og har siddet i bestyrelsen for Plastic Change i det første år af vores eksistens.

Anne-Marie Skov

Media, Fundraising, Solutions

Anne-Marie er direktør for Tuborg Foundation, en velgørende fond i Carlsberg familien. Anne-Marie har tidligere været ansvarlig for Kommunikation og Corporate Social Responsibility i Carlsberg og Novozymes/Novo Nordisk.

Marcus Eriksen

Scientific Documentation, NGO, Information, Education

Marcus er medstifter af 5 Gyres Institute, en organisation i Californien med fokus på plastikforurening i verdenshavene. Marcus har skrevet den formentlig mest omfattende videnskabelige artikel om plastik forurening i havene baseret bl.a. på hans egne ekspeditioner.

Francois Galgani

Scientific Documentation, Industry, Authorities

Francois er bestyrelsesformand for den Tekniske Gruppe om marint affald, der rådgiver EU kommissionen i arbejdet med Marine Strategy Framework Directive. Francois har en lang historik med videnskabelig dokumentation af den marine forurening, som bl.a. er baseret på hans egne ekspeditioner i Middelhavet.

Morten Ugelvig Andersen

Competitions, business development, project management

Morten er National Manager i projektorganisationen Venture Cup, som arbejder med entreprenørskab både nationalt og internationalt. Organisationen har 16 års erfaring i at afholde konkurrencer og kører i dag en lang række forskellige projekter fokuseret på entreprenørskab. Morten har stor erfaring i udvikling af konkurrencekoncepter, forretningsudvikling og implementering af projekter.

Martin Petersen

Industry, Solutions

Martin er CEO i ecoXpac A/S som udvikler og producer produkter af genbrugs- eller naturfibre, inklusiv den grønne fiberflaske udviklet i samarbejde med Carlsberg, som er verdens første 100% biologisk nedbrydelige træfiberflaske for drikkevarer. Martin har gennem sin karriere arbejdet ud fra troen på, at innovation er essentiel på vejen mod en mere bæredygtig fremtid.

Pia Glavind

Partnerships Fundraising

Pia Glavind styrker Plastic Change' partner og fundraising profil, med sit udbredte netværk i investeringskredse i Danmark.

Pia har kompetencerne til at sikre en grundlæggende, langsigtet finansiering af drift og projekter hos Plastic Change.

Sammen brænder vi for at gøre en forskel så vores hav, vores fælles miljø, ikke forurenes med plastik.

Christian Syberg

Kristian er cand. scient., ph.d. og lektor i miljørisiko ved Roskilde Universitet, Institut for Miljø, Samfund og Rumlig Forandring. Kristian er involveret i en række projekter, der både sigter mod at forstå hvilke negative effekter mikroplastik kan have i miljøet, og samtidig undersøger forekomsten af mikroplastik i marine miljøet. Desuden er Kristian involveret i arbejde med at analysere udviklingen indenfor regulering af plastforureningen - både i Danmark og EU.